Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία μας

Γεννημένος στη μυροβόλο Χίο, μεγάλωσα με μυρωδιές από μαστίχα, μανταρίνι και άλλα χαρίσματα της φύσης, που έκαναν την παιδική μου ηλικία να μοιάζει με μία μεγάλη περιπέτεια. Η ανάμνηση της γιαγιάς μου να ψήνει τα γλυκά της στον ξυλόφουρνο του χωριού, με συνοδεύει ακόμα και σήμερα όσα χρόνια κι αν περάσουν και μου δίνει ώθηση να συνεχίσουμε το έργο της. Το μεράκι και η αγάπη μου για αυτές τις παραδοσιακές γεύσεις του νησιού, με συνοδοιπόρο
την γυναίκα μου, μεγαλωμένη στη Χίο, με τις δικές της γλυκές αναμνήσεις, με οδήγησαν το 2014 στην δημιουργία του δικού μας εργαστηρίου, στο οποίο ευελπιστούμε να κάνουμε πράξη όλα όσα έχουμε μάθει κι έχουμε δοκιμάσει στο παρελθόν. Με συνταγές γραμμένες με το χέρι μία προς μία, που κρύβουν όλη τη σοφία και το μεράκι των γιαγιάδων από τη Χίο και διασώζονται από γενιά σε γενιά, έχουμε βάλει ως μοναδικό μας στόχο την παρασκευή και διάθεση παραδοσιακών γεύσεων από την Χίο, με ιδιαίτερη προσοχή σε όλες εκείνες τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.
Η κάθε συνταγή μας έχει ένα μικρό μυστικό από τη Χίο και κάθε μπουκιά θα σας ταξιδεύει σε εκείνο το μαγικό νησί για να το γνωρίσετε, να το αγαπήσετε και να σας συνοδεύει γευστικά για πάντα.
Αποστόλης και Μαριλίτσα Ριμική